FUTUREMOVES : Borealis 2017

Arrangementsinformasjon
Default file 1484562456

FUTUREMOVES
Bergen Kunsthall, Rasmus Mayer Allé 5
Konsertstart 21:00 // varighet 270 min. 

Sarah Albu – FutureMoves™
Adam Christensen
Rhodri Davies
Yan Jun
Angharad Davies & Sebastian Lexer
Marianna Simnett – The Needle and the Larynx (film)
N.M.O.

Bli med på en kveld der Borealis tar over Bergen Kunsthall, fyller rommene med eksperimentell musikk, støy, bevegelse og bilder, og gir deg muligheten til både å lytte stille og danse vilt. Over et strekk på fire timer vil den walisiske improvisatøren Rhodri Davies snu opp ned på vår oppfattelse av den engleaktige harpen; i sin nye film vil den britiske kunstneren Marianna Simnett fortelle en historie om en liten jente som ønsker seg dypere stemme; den danske kunstneren Adam Christensen vil blottlegge sin sjel i en intens ttinteeteteteterekkspillperformance; den kanadiske komponisten Sarah Albu utforsker vårt forhold til teknologi i sin aerobics-treningsøkt FutureMoves; den kinesiske kunstneren Yan Jun kombinerer støy, objekter og gester i sine mikro-performancer; Angharad Davies & Sebastian Lexer dekonstruerer en fiolin i sitt stykke for fiolin, basskabinetter og elektronikk; og N.M.O. vil på energisk vis balansere mellom Fluxus-intervensjoner og live techno. I tillegg til en kveld fullpakket med performance og framføringer over hele huset, vil man også kunne se Matana Roberts utstilling I Call America, og dessuten vil det være plateutsalg der man kan få kjøpt festivalkunstnernes utgivelser. Barene holder også åpne, og serverer vårt unike Borealisøl.


Presentert i samarbeid med Landamark.

samtidsmusikk
eksperimentellmusikk
bergen
bergenkunsthall
landmark
borealis
borealisfestival
borealis2017

Restriksjoner

20 års aldersgrense. Vi har egen vergeordning og tilbyr redusert pris til innehavere av ledsagerbevis for funkjsonshemmede. Begrenset adkomst og kapasitet for bevegelsehemmede, så ta kontakt på forhånd for best mulig tilrettelegging. Ta kontakt på forhånd på billett@borealisfestival.no vedr. ovenstående.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes bare ved avlyst konsert/arrangement. Vi tar forbehold om endringer og trykkfeil i program og utsendt info.