Jonáš Gruska : Bygg din egen Elektrosluch : Borealis 2017

Arrangementsinformasjon
Default file 1484481132

Jonáš Gruska
Bygg din egen Elektrosluch
Verkstedet, Bergen Offentlige Bibliotek, 
Workshop  10:00 // varighet 180 min

Kun ti plasser. Førstemann til mølla! 

Hvordan kan vi høre elektromagnetiske bølger, energien som utsondres fra alle maskinene som i stor grad preger vår hverdag? I denne workshopen vil den slovakiske eksperimentelle kunstneren og instrumentmakeren Jonáš Gruska geleide deg gjennom arbeidet med å lage en unik duppeditt, kalt Elektrosluch. I dette tilfellet i en ny og oppgradert versjon: Elektrosluch Mini City. Elektrosluch er en fri programvare-enhet som brukes til lytting av elektromagnetiske bølger. Den muliggjør oppdagelsen av soniske verdener med elektromagnetiske felt som tross sin usynlighet, er tilstedeværende i våre omgivelser. Helt siden Elektrosluchen ble unnfanget har den vært et populært verktøy blant mange musikere, feltopptaksarbeidere, lyddesignere, og til og med spøkelsesjegere.

Etter workshopen kan du plugge øretelefonene rett inn i den nye miniatyrversjonen av Elektrosluch og utforske omgivelsene.

Tidligere erfaring med lodding er ikke påkrevd. En kort innføring i dette vil bli gitt ved begynnelsen av workshopen.

samtale
talk
samtidsmusikk
borealis
samtidskunst
foredrag
borealis2017
borealisfestival

Restriksjoner

Vi tilbyr redusert pris til innehavere av ledsagerbevis for funkjsonshemmede. Begrenset adkomst og kapasitet for bevegelsehemmede, så ta kontakt på forhånd for best mulig tilrettelegging. Ta kontakt på forhånd på billett@borealisfestival.no vedr. ovenstående.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes bare ved avlyst konsert/arrangement. Vi tar forbehold om endringer og trykkfeil i program og utsendt info