Kammerkoret GNEIS : Bergens Besyngelse : Borealis 2017

Arrangementsinformasjon
Default file 1484483291

Kammerkoret GNEIS
Bergens Besyngelse

Bergen Storsenter & Bergen Offentlige Bibliotek
Konsertstart 11:00 // varighet 90 min
Gratis

Å gi liv til en by gjennom ord, musikk og stemmer – det er denne utfordringen Bergens Besyngelse tar! Ved å la seg inspirere av byen og av tekstene i Erlend O. Nødtvedts diktsamling Bergens Beskrivelse, har Kammerkoret GNEIS invitert seks komponister ­– alle med tilknytning til Bergen – til å respondere musikalsk på disse tekstene. Koret inntar et av de travleste stedene i byen på denne lørdags formiddagen, og du kan bli med mens koret beveger seg mellom Bergen Storsenter og Bergen Offentlige Bibliotek, for å fylle byrommet med lyd.

Motivert av ønsket om å bruke byen og dens innbyggere som scene og publikum, utforsker koret mulighetene for å utfordre forutinntatte oppfatninger om kormusikk og hvordan den framføres og presenteres.  Ved å basere seg på den språklige abstraksjonen i Nødtvedts tekster, har de seks komponistene komponert forskjellige, men likefullt presise gjensvar til byen og poesien.

Kom og bli med koret når de beveger seg rundt i en gruppe og inngår i symbiosen mellom by og innbyggere.

samtale
talk
samtidsmusikk
borealis
samtidskunst
foredrag
borealis2017
borealisfestival

Restriksjoner

Vi tilbyr redusert pris til innehavere av ledsagerbevis for funkjsonshemmede. Begrenset adkomst og kapasitet for bevegelsehemmede, så ta kontakt på forhånd for best mulig tilrettelegging. Ta kontakt på forhånd på billett@borealisfestival.no vedr. ovenstående.

Ansvarsfraskrivelse

Arrangementet er gratis. Vi tar forbehold om endringer og trykkfeil i program og utsendt info.