Moor Mother + Abdu Ali + DJ Marfox : Borealis 2017

Arrangementsinformasjon
Default utmark op01 web

Moor Mother + Abdu Ali + DJ Marfox
Landmark, Bergen Kunsthall, Rasmus Mayer Allé 5
Konsertstart 23:00 // varighet 150 min. // DJs etter konserten


Borealis’ 2017 samarbeid med Utmark presenterer enda en kveld med dyptloddende nye lyder, med to artister fra USA – Moor Mother og Abdu Ali, som tøyer definisjonen for hva rap er, og kanaliserer en ny afrofuturisme for å skape upolerte plattformer for nye budskap –  og DJ Marfox, som bringer rytmene fra Lisboas angolesisk-portugisiske undergrunn til dansegulvet. Fra Philadelphia, USA, kommer den interdisiplinære artisten Camae Ayewa med sitt Moor Mother-prosjekt, som blander protester og tidsreiser i en virvelvind av ofte rasende eksperimentell støy og poesi. Abdu Ali har det ene beinet i klubbscenen i Baltimore, og det andre i eksperimentell rap, og vever sammen kraftfulle vers om homofobi og rasisme til en vill, ukategoriserbar liveframføring. Før kvelden tar slutt spiller DJ Marfox, plateselskapssjef for Lisboas anerkjente selskap Principé, som har vært ledende i å utgi kontemporær dansemusikk fra Portugals hovedstad, forsteder, kommunale boligområder og slum


Presentert i samarbeid med Utmark.

samtidsmusikk
eksperimentellmusikk
bergen
bergenkunsthall
landmark
borealis
borealisfestival
borealis2017

Restriksjoner

20 års aldersgrense. Vi har egen vergeordning og tilbyr redusert pris til innehavere av ledsagerbevis for funkjsonshemmede. Begrenset adkomst og kapasitet for bevegelsehemmede, så ta kontakt på forhånd for best mulig tilrettelegging. Ta kontakt på forhånd på billett@borealisfestival.no vedr. ovenstående.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes bare ved avlyst konsert/arrangement. Vi tar forbehold om endringer og trykkfeil i program og utsendt info.