Okkyung Lee : Borealis 2017

Arrangementsinformasjon
Default file 1483887914

Okkyung Lee
Tårnsalen, KODE 4, Rasmus Meyers allé 9
Konsertstart 23:00 // varighet 45 min.

inkluderer Michael Francis Duch sin konsert som finner sted i forkant av Okkyung Lee.

Cellist og komponist Okkyung Lees framføringer innehar en dyptloddende energi og unndrar seg konsekvent å bli definert. Ved å overskride grensene mellom ny musikk, improvisasjon og støy, har hun skapt et sonisk rom som på en og samme tid er tiltalende og konfronterende.

I januar 2016 skrev The New York Times: “Det Okkyung Lee gjør på celloen blir ofte kalt “utvidet teknikk”, som betyr å skape lyder ved hjelp av uvanlige metoder, men i mer eller mindre grad gjør hun begrepet overflødig. Når fingrene holder et kvelertak rundt halsen, pekende ned mot broen, eller gnikker buen mot strengene for å lage sluselyder og harde, gutturale revnende lyderer dette hennes standard; dette er hennes norm, dette er henne på sitt vanlige. Det er en del av språket hennes”.

Alltid uforutsigbar; for Borealis vil hun innta Tårnsalen og begi seg ut på en framføring som drar veksler på de fysiske omgivelsene rundt henne.

https://www.youtube.com/watch?v=n-m4IHAz4Uk&list=PLDWPOApsrvGJI5c0rz_ibMJXFFkk3GsX1

samtidsmusikk
festival
lydkunst
støy
bergen
musikk
nymusikk
konsert
eksperimentellmusikk
cello
landmark

Restriksjoner

Vi tilbyr redusert pris til innehavere av ledsagerbevis for funkjsonshemmede. Begrenset adkomst og kapasitet for bevegelsehemmede, så ta kontakt på forhånd for best mulig tilrettelegging. Ta kontakt på forhånd på billett@borealisfestival.no vedr. ovenstående.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes bare ved avlyst konsert/arrangement. Vi tar forbehold om endringer og trykkfeil i program og utsendt info